Sunday, January 11, 2009

This is all about ^KENANGAN^....

I still remembered the 1st tyme i read this thing out to my ex-roomates ,one of them asked me either she could copy it from me,my answered on that tyme was NO...Wanna know why?.....read this thing first,and after that i'll tell you why no....
~Nape ek makin kite rase nak melupekan seseorang tue,kite cam rase orang tue makin dekat ngan kite..Kenangan la jahat..Kenangan yang menyebabkan kite teringat kat orang tue.Tak kire la kenangan tue kenangan pahit ke manis..tapi ia still menyebabkan kite seolah-olah tenggelam dari alam nyata dan terus membawa kite ke masa-masa lalu.Kekadang kite sendiri rase cam pelik,macammane la seseorang tue boleh still rase suke,sayang or sabar dengan orang yang pernah membuatkan kite sedih,menangis and derite?????.Jawapannye:Sebab orang yang pernah buat kite sedih,menangis and derita tue jugak la yang pernah buatkan kite rase BAHAGIA.Dan itu lah sebenarnye kuasa CINTA...oR perasaan yang sering dialami for those yang pernah KECEWA in their luv stories ...I dunno because frankly speaking,i dun have any experience on this field...*i wrote this based on the experiences of those people around me....~
Hah,continue...nape aku xbagi kawan aku copy this thing?.The reason is..because this thing was wrote in such a private place...in a private book whichh is actually...my diary...No way,dude..hehheheh...
For those yang pernah kecewa in their relationship,..chill up!bear in mind:Bukan kamO yang tak bagus tuk dia,tp actually dia yang tak bagus tuk kamO..hhehehehhe...Don't worry,U'll FIND DA BETTER PERSON IN DA FUTURE...

8 comments:

  1. hehe..wah...cam ade pengalaman la kamO..hihihi..btul tu...jgn jdkan kenangan lame tu satu beban.release it..jdkan die 1 motivator untuk u bergrak ke depan..one step ahead..ngee :P

    ReplyDelete
  2. butterfliesinthestomachJanuary 12, 2009 at 8:08 AM

    yup...life is like riding a bicycle,u wont fall unless u stop pedalling...but it is different if u riding a bicycle wit 3 tyres...totally different...so watevar it is...keep on moving dalink...

    ReplyDelete
  3. emm u're right..if you believe that IS love..hold tight to fate.

    ReplyDelete
  4. hold tight to fate and..go wit d flow..we never realise if we are actually in a journey to meet our Mr rIGHt..hhehe..may god bless us..

    ReplyDelete